© 2019 CAFÉ-ZAAL DE BOCHT. All Rights Reserved.
Ontwerp en realisatie: www.geversweb.nl
MOORDSPEL

Er is een moord gepleegd. De hoofdrechercheur zit met zijn handen in het haar en vraagt de aanwezigen mee te helpen de moord op te lossen.

Tijdsduur ca. 2 uur

Het moordspel werkt met stemkastjes (buzzers), een beamer op een groot projectiescherm zodat ook achter in de zaal alles duidelijk leesbaar is en een goede geluidsinstallatie.

Alle aanwezigen worden verdeeld over rechercheteams. De teams krijgen allerlei opdrachten die kunnen bijdragen aan het oplossen van de moord. Tevens krijgen zij een plattegrond van de moordlocatie en kunnen alle wapens bekijken welke op de locatie zijn gevonden.
Bij sommige opdrachten kunnen de teams aanwijzingen verdienen. Bij andere opdrachten worden de teams getest op hun kunde en kunnen zo punten verdienen.
Zo wordt gekeken hoe goed de teams zijn in het herkennen van vingerafdrukken, of de teams goed raadsels kunnen oplossen door logisch te denken en zullen er muziekfragmenten worden afgespeeld om te kijken hoe goed de teams zijn in het herkennen van hun “collega’s”.
Daarnaast wordt er ook nog verwacht dat ze associatief kunnen denken door het juiste fragment bij de juiste dader of wapen te plaatsen.
Naast de punten die de teams kunnen scoren bij de verschillende opdrachten, krijgen ze ook nog punten voor het juiste moordwapen, de juiste locatie en natuurlijk de dader.
Welk team weet uit alle aanwijzingen de moord op te lossen en zal met de eer gaan strijken.
CAFÉ-ZAAL DE BOCHT