© 2019 CAFÉ-ZAAL DE BOCHT. All Rights Reserved.
Ontwerp en realisatie: www.geversweb.nl
MUZIEKQUIZ

Test uw kennis op het gebied van de muziek. Of het nu om Rock & Roll gaat, Nederlandstalig, Jaren ’60 of ’70 of een van de andere thema’s die aan bod kunnen komen, doel is om de finale te bereiken en na winst met de hoogste eer te gaan strijken.

Tijdsduur ca. 2 uur

Deze quiz werkt met stemkastjes (buzzers), een beamer op een groot projectiescherm zodat ook achter in de zaal alles duidelijk leesbaar is en een goede geluidsinstallatie.

De aanwezige personen worden in groepen verdeeld. In de voorronden kunnen minimaal 4 groepen een thema kiezen uit de vele mogelijkheden. Het kunnen meerkeuze vragen zijn, maar ook open vragen (afhankelijk van het thema).
Elk thema eindigt met een “snelste drukker vraag” waarbij de deelnemers een platenhoes moeten herkennen (uiteraard in thema).

Na de voorronden worden er uit de beste 2 (of 3) teams 6 personen gekozen welke gaan strijden in de halve finale. Het team welke de minste punten heeft gehaald in de voorronden bepaalt het thema.
De halve finale is een snelste drukker ronde en de beste 2 stomen door naar de finale.

In de finale krijgen de finalisten een kist voor zich met attributen: Welk attribuut hoort bij het muziekfragment welke ze te horen krijgen? Wie deze opdrachten het beste uitvoert zal de muziekquiz winnen en eeuwige roem zal zijn of haar deel zijn.
CAFÉ-ZAAL DE BOCHT